Befejeződött a csongrádi telephelyünk bővítése és fejlesztése.

Cégünk – az Ecorgan Kft. – több, mint 10 éve forgalmaz kerti faházakat és más kerti fatermékeket, a hazai piac egyik meghatározó szereplője ezen a területen. Ez a piac jelenleg átalakulóban van.

A legkeresettebb (főleg kisebb méretű, szerszám-tárolásra használt) faházak túlnyomó részét korábban a barkácsáruház-láncok értékesítették. Manapság folyamatosan nő a kiskereskedelmi (nem áruházi) értékesítés részaránya, ezen belül is az internetes értékesítés.

A DAOP 1.1.1./DE-13-2013-0068 pályázati támogatással megvalósult projekt által ezen a területen szeretnénk további piacokat szerezni illetve a részesedésünket bővíteni.

Az eddig importból beszerzett faház modellek egy részét a jövőben saját gyártásba helyezzük. A saját gyártást előgyártott félkész termékekből végezzük.

A hazai gyártás legfőbb mozgatórugója a nagyobb rugalmasság, az egyedi vásárlói igények gyorsabb és pontosabb kielégítésének lehetősége, a jobb szervizháttér biztosítása.

Az alábbi eredményeket várjuk a megvalósult beruházástól:

- - gyorsabb, rugalmasabb kiszolgálás

- - egyedi vevőigények gyorsabb, jobb kielégítése

- - rugalmasabbá válna a készletek tervezése

- - jobb, gyorsabb szerviz szolgáltatás

A projekt keretében egy új, összesen közel 1200 m2-es csarnokot építettünk cégünk meglévő telephelyén, Csongrádon.

A jobb helykihasználás és a használati célszerűség okán az új csarnokot egy meglévő, hasonló méretű raktárcsarnokunkkal egybeépítve valósítottuk meg. A gyártáshoz szükséges gépeket beszereztük és beüzemeltük.

Köszönjük a magyar állam és az Európai Unió támogatását az „Ecorgan Kft. Telephely fejlesztése Raktárcsarnok bővítése üzemcsarnokkal és gépbeszerzéssel” című projektünkhöz. A támogatás összege: 41,58 millió Ft.

https://www.palyazat.gov.hu/

ecorgan telephely fejlesztes

Hírek

  • 1
  • 2
  • 3