Az Ecorgan Kft. 1998-ban alapított, magyar tulajdonú családi vállalkozás. A stabil, dinamikus növekedés eredményeként mára a régió konyhatechnikai piacának egyik meghatározó szereplőjévé vált. A vállalat székhelye és központi telephelye Csongrádon található. Ezen kívül exkluzív bemutatótermet és outlet üzletet üzemeltet Budapesten, és leányvállalattal rendelkezik Kolozsváron (Románia).

Az Ecorgan Kft. fő tevékenysége a konyhatechnikai termékek (konyhai mosogatók, csaptelepek, szelektív hulladéktároló rendszerek, konyhai kis- és nagygépek, egyéb háztartási készülékek és tartozékaik), valamint fa- és bútoripari termékek importja és nagykereskedelme. Termékeink többek között Németországból, Olaszországból, Törökországból, Franciaországból, Lengyelországból, Litvániából, az Egyesült Államokból, Thaiföldről, Kínából és Japánból származnak.


Az Ecorgan Kft. az alábbi márkák kizárólagos magyarországi képviselője Magyarországon (és részben Romániában):


A BLANCO német márka a "konyhai vizes munkahely" specialistája. A Blanco cég mosogatóival, csaptelepeivel és hulladéktároló rendszereivel, rendkívül modern gyártástechnológiájával és logisztikai rendszerével a világ egyik meghatározó szereplője a konyhatechnika területén.

A SMEG olasz prémium konyhai készülék márka a stílust és a technológiát ötvözi a Hollywood-i rendezők által közkedvelt, világhírű építészek és belsőépítészek által tervezett készülékekkel.

Az olasz ELICA a világ egyik legnagyobb páraelszívó gyártója. Termékeit a technológiai innováció, az olasz design és a magas hozzáadott érték egyszerre jellemzi.

A SILVERLINE török konyhai készülékek márka kiváló ár-érték arányú termékeivel a magyar páraelszívó piac egyik meghatározó szereplőjévé vált.

Az EVIDO az Ecorgan cégcsoport saját márkája, amely a kelet-európai piacok igényeihez igazodik. A márka a célszerűségre, megbízhatóságra és igényes megjelenésre fókuszál. Egy EVIDO készülék mindent tud, amit kell, és semmit, ami felesleges. Ennek is köszönhető kiváló ár-érték aránya. 

A HITACHI neve egyet jelent a minőséggel és a megbízhatósággal. A vállalat megalakulása óta páratlan, egyedi technológiákkal és szakértelemmel kínál műszaki megoldásokat világszerte. Japán minőség, innovatív technológiák, szemet gyönyörködtető design és kiemelkedő energiahatékonyság - ezek az Ecorgan által forgalmazott Hitachi hűtőszekrények legfőbb ismérvei.

A német RITTERWERK márka büszke több, mint 110 éves történelmére. A vállalat szabadon álló és beépíthető szeletelőgépeket és egyéb háztartási gépeket fejleszt és gyárt, melyek megkönnyítik a mindennapi életet a konyhában. Termékeit már a kezdetektől fogva a magas színvonalú kidolgozás és a hosszú élettartam jellemzi.

Az amerikai központú InSinkErator a világ egyik legnagyobb hulladékaprító (konyhamalac) gyártója. Több, mint 80 éves tapasztalatával a vállalat olyan időtálló és innovatív termékeket dob a piacra, melyeket kiváló őrlési teljesítmény, csendes működés, valamint gyors és könnyű üzembe helyezés jellemez.

Több mint 300 éves történetének köszönhetően a francia DE DIETRICH márka kivételes pozícióval büszkélkedhet a háztartási gépek piacán. A De Dietrich a kiválóság, a formatervezés és a konyhaművészet iránti szenvedélyét minden konyhatechnikai termékében érvényre juttatja.

Konyhatechnika termékkörben összeállított termékválaszték a legkülönfélébb vevői igények – az exkluzív termékektől az ár érzékeny tömegcikkekig – kielégítését teszi lehetővé.

Az Ecorgan Kft. főbb partnerei a konyhastúdiók, bútor- és barkácsáruházak, szakkereskedők és webáruházak. Országos képviseleti hálózatával és több mint 800 aktív partnerével arra törekszik, hogy vevői minél gyorsabb és jobb minőségű szolgáltatásban részesüljenek.

Partnereink jól tudják, hogy az általunk forgalmazott termékekért minden esetben felelősséget vállalunk. Így természetesen teljes körű garanciát és szervizhálózatot biztosítunk minden forgalmazott márkánkhoz.